The Habitually Punching Let-Down - Why Not Me

Gott med udon nudlar

Posted Oct. 11, 2018, 10:23 a.m. By mollie Tags: Mat

Det är underbart gott med mat och att det finns så stor variation på mat är ju helt underbart. Det är man verkligen tacksam för och är nått som man gärna vill ta till vara på. Det japanska köket är underbart tycker jag och det finns så mycket att välja på och så stor variation på mat att man gärna vill ta till vara på det och äta lite av varje.
Det är så gott med udon nudlar och det är ju något som dom har mycket i den japanska maten och det är ju så härligt att det finns så många olika sorters nudlar som man kan välja på.

Vill lära mig mer

Jag skulle gärna vilka lära mig mer och kunna göra riktigt god japansk mat, det skulle verkligen vara något som man vill och som är härglit att göra. Det finns så mycket som är gott och som man skulle kunna äta och som man äter när man går ut och äter mat. Och det finns ju så mycket att välja på men det skulle ju vara kul att kunna göra den maten hemma och känna att man behärskar den maten. Det är i alla fall något som jag skulle tycka var kul och som man skulle kunna bli bättre på. Man kan ju alltid bli bättre på allt så är det ju och det är ju bra att det går att bli bättre på det.
Det är underbart med mat och att man kan äta så mycket gott som man tycker om och att man hela tiden kan få smaka på ny mat som man inte har ätit förut. Ja det är ju underbart att det är på det viset och att det finns så mycket som man kan tänka sig att hitta på och som är så gott och härligt.