The Habitually Punching Let-Down - Why Not Me

Kul att få i present

Posted June 1, 2017, 9:59 a.m. By mollie Tags: Häsa

Det finns så mycket inom hälsa som är så kul och som är intressant att läsa om och det är kul saker som man kan ge bort i present.
Ja att ge bort skönhets behandlingar är något som brukar vara populärt och något som man uppskattar att få. Det blir jag i alla fall när jag har fått det i present. Det finns ju så mycket nytt som kommer nu också. 
Man kan göra så många olika typer av behandlingar och det kommer ständigt nya som man kan pröva på.
Något som är populärt just nu är dermapen som ska vara väldigt bra.

Mycket inom skönhet och hälsa

Ja det finns ju så mycket och det skulle vara så kul att prova på och ha det som jobb att pröva olika behandlingar och se vad dom ger för effekt skulle vara så kul tycker jag.
Ja det skulle nog vara ett drömjobb för mig att få prova på massor med skönhets behandlingar och sen sätta betyg på vilka som var bäst och så vidare.

Ja det finns mycket kul som man skulle vilja göra och prova på. Allt med skönhet och hälsa är intressant att läsa och prova på. Det är något som jag gärna läser om och provar på. Tycker om att prova olika typer av super foods.
Ja det är något som är mitt intresse, att äta bra mat som är bra för en och att använda naturliga ingredienser och se hur kroppen verkligen tackar en för hur man tar hand om den och ger den det bästa man har. Ja det är så bra när man tar hand om kroppen så att den kan må så bra som den bara kan. 
Och med lite hjälp så kan kroppen må jätte bra och då kommer vi att må så pass bra som det bara går och det är ju bra.